matvanor

Hej. Idag har jag ätit:
10.08: potatismos och köttbullar
14.32: frysta pommes och mackor med tomater
18.23: vit fisk i örtsås och potatis
 
Ifall någon har en vettig teori om varför man ska äta frukost på morgonen och lunch mitt på dagen kan den ju höra av sig, jag är nämligen mycket mer sugen på lagad mat på morgonen och olagad mat när man e uppe i varv, tack på förhand. MNH Bella
 

Lukter

Vet inte hur många gånger jag sagt "jag har inget luktsinne". Visst, det är ju SÅKLART en överdrift men i jämförelse med andra verkar jag vara dålig på att känna lukt. 

Jag känner typ aldrig andras fotsvett eller om maten bränns vid och jag har nig ALDRIG blivit förälskad i någon annans lukt, sådär som jag hör att andra blir.
MEN, miljödofter. Jag älskar att gå ut och lukta på vädret, känna om det doftar vår eller höst, känna om det doftar regn eller frost eller solsken, känna om det doftat hemma eller borta och känna om det luktar asfalt eller skog.

Idag, hos pappa, i Kumla luktar det Spanien. Varmt och lite jobbig luft att andas. Det är 26 grader i mitten av maj och jag ler av att bara känna doften av sommaren. 


Uppdateringsfrekvens osv

Hahaha. Hej.

Va i London i helgen, MÅDDE.
I övrigt? Västfronten intet nytt.
MEN har varit hemma idag och sysslat med följande: förberett catwalk-framträdande. Varför? Jo jag har SHOPPAT i London och ska visa allt för min ömma moder, har bl. a. Införskaffat ett par byxor som jag helst skulle vilja leva mitt hela liv i, de är nämligen det finaste jag någonsin ägt. ÄLSKAR. 
Här e dom:


lite tankar, i vanlig ordning.

1. NÄR lär man sig att följa sina egna råd? Jag är svinbra på råd. Säger alltid vettiga saker till mina kompisar som tillexempel "äh tänk inte efter så mycket, det är lika bra att försöka" och "ta tag i grejer, det blir ju alltid skönare när det är gjort och det kommer inte vara så jobbigt som du tror". Sen när det kommer till mig själv så ba NEJ MEN ska vi inte ta och överanalysera sönder allt samt aldrig ta tag i någonting överhuvudtaget? Ja, vilken BRA IDÉ!!! Superbra. 
2. Hur lyckas man med att planera något i flera månader för att sedan DAGEN INNAN glömma bort saken man planerat? konsekvensen blir att jag får skicka ett mail istället för ett fysiskt brev och fan vad det INTE ALLS känns lika kul och dramatiskt. Men förhoppnings blir jag förlåten av min kära vän Jessica som blir offret (hon fyller år nämligen) tänker att kanske, bara kanske kan hon finna värdet i texten i brevet även om hon inte får hålla det i händerna. 
3. Växer man någonsin ifrån resfeber? Tänker att om man reser tillräkligt mycket kanske man inte behöver sitta dagen innan och ba "VET ATT JAG GLÖMT NÅGOT MEN VAD, VAAAAD HAR JAG GLÖMT", eller typ "Tänk om de hittar droger i min väska, de kommer ju aldrig tro på mig när jag säger att de inte är mina?" Varför tror jag att någon ska lägga droger i min väska? Varför är jag inte orolig över rimliga saker, utan de mest osannolika scenariona? tacksam för svar. 
 
Jaja, på torsdag är jag i London så det väger upp för allt. Fan, längtar ihjäl mig. 

hey you guysss

Lördag. Sol. 
Jag var iväg och kollade på Willes match förut, och GISSA VAD SOM HÄNDER? jag kommer i tron att jag ska kunna köpa glass på IP men ICKE så mamma och pappa ba "men cykla iväg till shell, du missar bara tio minuter" så jag gör det och sen kommer jag tillbaka och får höra att William gjort mål? på de tio minuter jag var borta? på den första matchen jag ser på typ 4 år? VÄRT. 
 
Jaja det var ju iallafall soligt och jag hade glass och Wille var duktig resten av matchen också. Jag blev dock CHOCKAD när jag kom och så var det typ fullvuxna människor på planen? (okej de va 16-17 år och typ mest långa och smala men sist jag kollade var de TOLV) var beredd på att kolla på barn och sen kom verkligheten om tidens gång och slog mig i ansiktet, lillebror och hans vänner är fan större än mig nuförtiden :/ ÄH, jag är iallafall smartare. Tack och adjö och varsegoda för universums minst orginella spaning. 
 
 

Feminism och välformulerad humor

Hej! Det går långt mellan inläggen nu.. jag sover en del pch fikar i stan och i helgen var jag i Uppsala och firade valborg. Jag har haft en bra första vecka som ledig och firar detta med att sitta på balkongen i shorts och linne och läsa Hanna Hellquists krönikesamling. Älskar henne. Smart, rolig ärlig och bra på det hon gör. ÄLSKAR att jag har över 700 sidor av GULD framför mig. Fina Hanna, skriver om sånt jag bryr mig om och tänker på, i mitt favoritformat; KRÖNIKOR. 

 
Idag är en bra dag. Tack och adjö!
 
 

RSS 2.0