Världens Bästa Dag

Hej! Vet ni vad? Jag och Viktor hade Världens Bästa Dag igår. Det var puder ÖVERALLT och inte speciellt kallt eller blåsigt. Allt var fint och härligt. Jag provåkte breda skidor i Osthang och MÖS i offpisten därikring. Sen drack vi champange när vi kom hem så ni förstår ju att det var en rätt jävla bra dag(den bästa).
 
Idag har jag jobbat och det är Viktors sista kväll här, så vi har ett dilemma om hur vi ska göra med all alkohol som står, vi har en del öl och sen köpte vi tonic tidigare i veckan att dricka med gin men jag vill ju å andra sidan vara fräsch för imorgon ska det PUDERÅKAS. Det är nämligen snöstorm här vilket  betyder en fin skiddag imorgon med många bananer i väskan.
 
I övrigt? En ny tjej var med på jobbet idag, hon var otroligt lätt att jobba med trots att det bara var hennes andra dag uppe på knallen men hon har rätt många års erfarenhet av att jobba med människor så det kanske inte var så konstigt!
 
Här är en bild ifrån veckan som är väldigt representativ för hur typ alla mina eftermiddagar ser ut; jag går ner för att bara "snabbt packa upp handlingen" och blir kvar nere medans jag långsamt blir varmare och varmare och tar av mig det "smidigaste" dvs tröjorna tills jag flera timmar senare kommer på mig själv och går upp med bananerna. Lena tyckte jag såg rolig ut
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0