tanke:

utseendetrender? Alltså. Jag fattar hela grejen från A till Ö. Det finns ideal att sträva efter och även om de inte har några som helst logiska grunder så finns de. Alltid. Och de som hittar på och följer trender osv slaviskt är "goals" OSV ni fattar jag fattar alla fattar. Att det är knasigt är ingenting varken jag eller någon annan inte är medveten om men ändock finns det där. 
 
MEN vet ni vad jag såg? Var nyss inne på HM:s instagram och under ett inlägg med en fräknig tjej stod det "gå in på vår hemsida för vår guide till de perfekta fejk-fräknarna" och jag började typ garva RAKT UT, liksom VA? huuuuuur knäppt hade det inte varit om någon som man VET inte har fräknar en vacker dag bara trillade in med hela ansiktet fullt? Personligen hade jag ju blivit sjukt förvirrad? Ba VAD HAR HÄNT varför har du så konstiga utslag? och sen visar det sig att personen i fråga bara ville va lite fin, det skulle bli en aning stelt kan jag tänka mig. 
 
Huruvida fräknar är fint eller inte är ju iochförsig en rätt intressant grej i sig. Man har ju hört ca 48 miljoner gånger att det är så hiiiimla gulligt men ändå får ju gingers jävligt mycket skit för sitt utseende, eller hur? 
 
Själv har jag typ någon slags fräknar lite under ögonen och typ i mitten av näsan men det tror jag knappt det är någon som märker, för på vintern syns det knappt och på sommaren skulle jag ju 10/10 vara Ron i Harry Potter när Hermione kommer och ba "du har smuts på näsan" och så ba är det ENS UTSEENDE för att fräken-antalet är så himla oklart att det inte ens ser ut som fräknar. (sen kan jag ju också tillägga att jag har så mycket annat skit i ansiktet typ finnar, pormaskar och acneärr så hur i helvete ska man veta vad som är vad, inte ens jag har koll ju) 
 
VET att ni är så otroligt intresserade av mina tankegångar kring fräknar att ni SPRICKER så varsågoda.
 
 2013 Mallorca, typ den bästa bilden på mina "fräknar"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0