aaaahhhh så mycket tankar så lite motorik

okej såhär: Jag har tappat förmågan att skriva på dator. Skriver fel ca i VARENDA ord, eller så hoppar jag rader ofrivilligt eller typ trycker fel så hela jävla sidan fuckar ur. HATAR DET. tack och adjö.
 
Neeeej skoja. ska försöka formulera ett inlägg trots att jag ständigt måste göra om exakt allt...
 
sak 1: spaning: småsyskonbeteenden. Viktor sa när han var här "det finns de som åker bättre än dig, men det finns väldigt få som åker snabbare" ja, jag är något av en fartdåre när det gäller typ allt (har dock kontroll, är ingen spårad människa är ba JÄVLIGT SNABB) och min analys av det är följande: Jag lärde mig åka skidor(och leva mitt liv) jämsides min 2,5 år äldre bror. Som småsyskon har man EN önskan i livet som barn, att få vara bättre på något och i skidåkning hade jag faktiskt en chans (till skillnad från skolprestationer, jujutsu, värmehållning i den egna kroppen OSV) så jävlar vad jag gick ALL IN för att åka lika snabbt, eller snabbare, än min käre bror under vår uppväxt. Vet inte vem som åker snabbast nu, det är väl inte så relevant... tror vi är ungeför jämlika skidåkningsmässigt men VI FÅR VÄL SE när la familia kommer upp över påsken, för vad har man syskon till ifall inte till att tävla emot???? Ja inte vet jag. 
 
sak 2: sova på dagtid. Idag när jag kom hem ifrån en dag i backen gick jag och duschade och sen skulle jag bara "vila lite medans håret torkade" jag sov i typ två timmar och vaknade upp SOM ETT VRAK. Visste varken ut eller in och var helt lost är Lena kom hem och ville berätta om sin dag på jobbet. Insåg att ICA stängde om 40 minuter så gick iväg i det mest förvirrade av tillstånd. luktade på ån som börjat rinna igen efter att ha varit fryst och vaknade till liv igen. MEN vad är grejen med att man är helt verklighetsfrånvänd bara för att man sov vid "fel" tidpunkt? Varför är man inte som man är på morgonen? plz tell me
 
sak 3: svenska stand up-kretsar. Har sedan typ i höstas varit BESATT av stand up. mest svensk och amerikansk då det är dessa som är mest tillgängliga, lyssnar på 4 000 komiker-poddar, ser nästan uteslutande på stand up-specials på netflix och har de konstigaste kändiscrusharna (dvs typ småbarnspappor i 35-årsåldern). Jonatan Unge är min favorit(-komiker, inte crush). Har sett ALLT jag kan hitta på youtube flera gånger om och kan INTE släppa hur fantastisk hans rutin om heroin är. Hans röst är även allt. Lyssnar tillochmed på hans spelpodd trots att jag vet exakt noll om dataspel bara för att hans röst och sättet han pratar är så otroligt. Annars? har bokat "en skam för Sverige 2" med Soran Ismail och Magnus Betnér i maj och skulle såååå gärna se SEMST i slutet av april men vet inte om jag kommer kunna få in det med tanke på att jag är här till iallafall den 23e och sen är det ju valborg och ja, en massa grejer. Jen Kirkman är min bästa amerikanska, älskar ju även SÅKLART Amy Schumer och båda dessa har nysläppta specials på netflix som jag såg DAGEN de släpptes. GULD. 
 
problem 1a med denna besatthet är ju att den är så färsk att jag aldrig ens sett stand up live? vilket alla säger är hela grejen? att en special på inga sätt kan mäta sig med live? Känner att jag borde spendera all ledig tid på norra brunn och big ben, men det går ju inte? 
 
jag skulle kunna prata om stand up i TIMTAL så om du är intresserad av att diskutera, inte bara vad som är kul utan också hur man nästlar sig in i komikersverige-klicken och typ GIFTER IN SIG så kan ni ju ringa. eller smsa så ringer jag för jag ringer fritt men utnyttjar detta alldeles för lite för att kunna ursäkta det abonnemang jag har
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0