aaaahhhh så mycket tankar så lite motorik

okej såhär: Jag har tappat förmågan att skriva på dator. Skriver fel ca i VARENDA ord, eller så hoppar jag rader ofrivilligt eller typ trycker fel så hela jävla sidan fuckar ur. HATAR DET. tack och adjö.
 
Neeeej skoja. ska försöka formulera ett inlägg trots att jag ständigt måste göra om exakt allt...
 
sak 1: spaning: småsyskonbeteenden. Viktor sa när han var här "det finns de som åker bättre än dig, men det finns väldigt få som åker snabbare" ja, jag är något av en fartdåre när det gäller typ allt (har dock kontroll, är ingen spårad människa är ba JÄVLIGT SNABB) och min analys av det är följande: Jag lärde mig åka skidor(och leva mitt liv) jämsides min 2,5 år äldre bror. Som småsyskon har man EN önskan i livet som barn, att få vara bättre på något och i skidåkning hade jag faktiskt en chans (till skillnad från skolprestationer, jujutsu, värmehållning i den egna kroppen OSV) så jävlar vad jag gick ALL IN för att åka lika snabbt, eller snabbare, än min käre bror under vår uppväxt. Vet inte vem som åker snabbast nu, det är väl inte så relevant... tror vi är ungeför jämlika skidåkningsmässigt men VI FÅR VÄL SE när la familia kommer upp över påsken, för vad har man syskon till ifall inte till att tävla emot???? Ja inte vet jag. 
 
sak 2: sova på dagtid. Idag när jag kom hem ifrån en dag i backen gick jag och duschade och sen skulle jag bara "vila lite medans håret torkade" jag sov i typ två timmar och vaknade upp SOM ETT VRAK. Visste varken ut eller in och var helt lost är Lena kom hem och ville berätta om sin dag på jobbet. Insåg att ICA stängde om 40 minuter så gick iväg i det mest förvirrade av tillstånd. luktade på ån som börjat rinna igen efter att ha varit fryst och vaknade till liv igen. MEN vad är grejen med att man är helt verklighetsfrånvänd bara för att man sov vid "fel" tidpunkt? Varför är man inte som man är på morgonen? plz tell me
 
sak 3: svenska stand up-kretsar. Har sedan typ i höstas varit BESATT av stand up. mest svensk och amerikansk då det är dessa som är mest tillgängliga, lyssnar på 4 000 komiker-poddar, ser nästan uteslutande på stand up-specials på netflix och har de konstigaste kändiscrusharna (dvs typ småbarnspappor i 35-årsåldern). Jonatan Unge är min favorit(-komiker, inte crush). Har sett ALLT jag kan hitta på youtube flera gånger om och kan INTE släppa hur fantastisk hans rutin om heroin är. Hans röst är även allt. Lyssnar tillochmed på hans spelpodd trots att jag vet exakt noll om dataspel bara för att hans röst och sättet han pratar är så otroligt. Annars? har bokat "en skam för Sverige 2" med Soran Ismail och Magnus Betnér i maj och skulle såååå gärna se SEMST i slutet av april men vet inte om jag kommer kunna få in det med tanke på att jag är här till iallafall den 23e och sen är det ju valborg och ja, en massa grejer. Jen Kirkman är min bästa amerikanska, älskar ju även SÅKLART Amy Schumer och båda dessa har nysläppta specials på netflix som jag såg DAGEN de släpptes. GULD. 
 
problem 1a med denna besatthet är ju att den är så färsk att jag aldrig ens sett stand up live? vilket alla säger är hela grejen? att en special på inga sätt kan mäta sig med live? Känner att jag borde spendera all ledig tid på norra brunn och big ben, men det går ju inte? 
 
jag skulle kunna prata om stand up i TIMTAL så om du är intresserad av att diskutera, inte bara vad som är kul utan också hur man nästlar sig in i komikersverige-klicken och typ GIFTER IN SIG så kan ni ju ringa. eller smsa så ringer jag för jag ringer fritt men utnyttjar detta alldeles för lite för att kunna ursäkta det abonnemang jag har
 
 
 

angående GIRLS

Hannahs del av serien i sista säsongen berör mig så himla mycket. Gråter så fort hon är i bild. Är lite skakad nu när avsnittet är slut, liksom varje tidigare avsnitt. Jag vet inte riktigt varför men det är något som verkligen är jag där, och det slår liksom på rädslor som jag knappt visste att jag hade. Det är märkligt. och lite läskigt, men fruktansvärt jävla bra. 
 
tack, Lena Dunham. 

De välkända ögonen

HEJ. 

Vill ni veta en sak? Mina ögon är inte som andras. 
OjojOJ tänker ni nu har hon fan hybris och ba ska va unika tjejen för att hon har "annorlunda ögon" men nej nej så är verkligen inte fallet, jag vill bara ställa en liten fråga:
Ifall ens ögon ser ut som de gör till höger på bilden på morgonen men som till vänster på bilden på eftermiddagen, VAD betyder det? Tack på förhand Mvh morgonsvullna ögontjejen 


världens bästa stad med världens bästa vän

Jessica och jag. I London i maj. Blir det finare än så?

Fin e den, våren

Har haft en jättefin dag i backen med massa sol, har även hunnit med lite shopping! KUL. 
till vänster har vi lavingrejer som jag beställde i och med att Viktor skulle komma hit, så de är inte från idag men ÄNDÅ fick de va med på bild, till höger har vi det jag köpte idag vilket var en buff som är färgneutral vilket känns så bra, behöver inte längre omatcha rött och rosa även om det är kallt och blåsigt, nya skidstrumpor eftersom jag börjar slita ut det par jag har och ETT RYGGSKYDD på order av min mamma. hheh. 
 

När man är ledig

Hej hej hej! 

Jag är ledig idag och det är vår. Det är alltså SLASK. Det är iofs också sol så det duger fint åt en vanlig hederlig Bellutsblogg. Gott kaffe och TRÄNINGSVÄRK i ryggen har jag också, eller om det är spänningar som kommer utmynna i diskbråck i nacken, den som lever får se. 
Tränade gjorde jag återigen igår och ikväll är det yin-yoga som gäller så FAN vad jag är hälsosam. ( inte tillräckligt hälsosam för att undvika åkommor som diskbråck såklart men ni fattar grejen(som är att jag är hypokondriker))

Okej HUR SOM HELST nu ska jag ge mig ut i backen igen och sen i eftermiddag ska jag försöka posta ett brev! 


Lördagggggg

Hei. Vi körde fast m skotern i snöstormen imorse i snöstormen. Jag gick in i SAVAGE MODE och ba började gräva som en idiot för att få upp skoterjävulen, blockade ut ALLT utom gräv gräv gräv

Gissa om det lönade sig? Ne. Fredde fick komma och välta och köra loss skotern och jag såg mitt livsverk (dvs mitt jobb för att lossa skotern) vara helt i onödan. Något dog i mig. Jag hade ju krälat under skotern med snö överallt men ändå klarade jag inte mitt mål. 

Annars? Jag jobbar imorgon också så har inte riktigt helgkänsla, eller inte alls för att vara ärlig. Dock e jag ledig på måndag och då jävlar i satan ska jag NJUTA. Skönt. 

Här är en bild från tidigare i veckan:


GYM

Va? Vad är gym? Skivstång? Va? 

Fan har inte varit och tränat på gym sen typ maj förra året?? Det är alltså 11 månader sen, så himla rimligt.... Speciellt när styrketräning är typ A och O ifall man inte vill bli skadad? Men aja, idag gymmade jag iallafall och SATAN vad skönt det var? Mår så mycket bättre än innan. Känner mig redan som typ en GRUNDFRISK människa och inte någon ihoplappad trasa som jag typ brukar känna mig som, tänker nu fortsätta träna flera gånger i veckan. Ska börja springa oftare också. Sova bättre. Ni fattar.
Måste ju va snäll mot lilla kroppen och ge den lite motion så den inte ger upp innan man ens hunnit fylla 20 år;) 

Vi bastade också vilket är livet helt ärligt. Man MÅR JU där i värmen, speciellt när man tränat innan. Fina stunder. 

I övrigt? Vädret är KAOS. Typ varannan sekund snöstorm varannan solsken? Men det är väl så såhär års, antar jag. 

tanke:

utseendetrender? Alltså. Jag fattar hela grejen från A till Ö. Det finns ideal att sträva efter och även om de inte har några som helst logiska grunder så finns de. Alltid. Och de som hittar på och följer trender osv slaviskt är "goals" OSV ni fattar jag fattar alla fattar. Att det är knasigt är ingenting varken jag eller någon annan inte är medveten om men ändock finns det där. 
 
MEN vet ni vad jag såg? Var nyss inne på HM:s instagram och under ett inlägg med en fräknig tjej stod det "gå in på vår hemsida för vår guide till de perfekta fejk-fräknarna" och jag började typ garva RAKT UT, liksom VA? huuuuuur knäppt hade det inte varit om någon som man VET inte har fräknar en vacker dag bara trillade in med hela ansiktet fullt? Personligen hade jag ju blivit sjukt förvirrad? Ba VAD HAR HÄNT varför har du så konstiga utslag? och sen visar det sig att personen i fråga bara ville va lite fin, det skulle bli en aning stelt kan jag tänka mig. 
 
Huruvida fräknar är fint eller inte är ju iochförsig en rätt intressant grej i sig. Man har ju hört ca 48 miljoner gånger att det är så hiiiimla gulligt men ändå får ju gingers jävligt mycket skit för sitt utseende, eller hur? 
 
Själv har jag typ någon slags fräknar lite under ögonen och typ i mitten av näsan men det tror jag knappt det är någon som märker, för på vintern syns det knappt och på sommaren skulle jag ju 10/10 vara Ron i Harry Potter när Hermione kommer och ba "du har smuts på näsan" och så ba är det ENS UTSEENDE för att fräken-antalet är så himla oklart att det inte ens ser ut som fräknar. (sen kan jag ju också tillägga att jag har så mycket annat skit i ansiktet typ finnar, pormaskar och acneärr så hur i helvete ska man veta vad som är vad, inte ens jag har koll ju) 
 
VET att ni är så otroligt intresserade av mina tankegångar kring fräknar att ni SPRICKER så varsågoda.
 
 2013 Mallorca, typ den bästa bilden på mina "fräknar"

vad jag saknar mest:

många gånger har jag svarat på vad i helvete detta är för något och jag brukar svara att det började som en ryggkliare jag gjorde i slöjden för att jag var tvungen att svarva, MEN med åren har den utvecklats till en mycket kär ägodel och det har INGENTING med kliande av ryggar att göra, för det är den värdelös till. Den är nämligen perfekt att släcka taklampan med om jag ligger i sängen och inte når lysknappen. men självklart tog jag inte med den hit och nu lider jag vareviga dag. fan vad skönt det ska bli när jag kommer hem att SLIPPA resa mig för att släcka, vem i helvete har energi till det?

rastlös? nej. (fast jo, ca ALL-FUCKING-TID)

Hur löser man den där krypande känslan när man bara NU I HELVETE MÅSTE DET HÄNDA GREJER? Mitt bästa tips: fixa sig och FOTA LITE PORTRÄTTBILDER. Okej det kanske bara funkar ifall ens intresse är 1. foto 2. sitt eget utssende
ÄH. 
Tanke: i somras tappade jag bort mitt bästa röda läppstift under en utekväll och det gör mig ont i hjärtat att jag ska behöva köpa ett nytt för typ 200 spänn när det jag hade var svinbra och kostade typ 20 men var något jätteobskyrt märke jag inte hittar någonstans...
 

outfit en mamma aldrig kommer förstå

Fakta: trender kommer och går
Fakta: mössor är varma
Fakta: hår blir fult ibland 
Analys: i min värld är det SUPERRIMLIGT att ha mössa och ingen tröja men i vissa andras, nämner inga namn, verkar det kanske märligt.hoy es domingo

Har snackat en massa spanka i veckan... Viktor kan inte spanska... meeeeen det gör inte jag heller så it´s all good. Typ. Mina favoritfraser är:
  • Este=den här. uppföljer ofta med ett frågetecken
  • Que=vad?
  • Hoy es viernes=idag är det fredag
  • Muy bíen=mycket bra
Men idag är det söndag (domingo) och jag har jobbat. Har också reflekterat över livet och pillat med ett födelsedagsprojekt (!!!!!) Hahah typ 98 % av mina närmaste kontakter fyller år inom de kommande två veckorna så ingen kommer förstå vad jag menar eller till vem, KUL. 
Håller nu på att jag smörja in händerna och fan i satan vad torra de är ":-)" även resten av min kropp är supertorr, speciellt insidan av vänster armbåge och yttre ögonvrån? Tänker mycket på vad det beror på, kanske inget förutom tillfälligheter, men DÅ är ju frågan: Vad är en tillfällighet?????
 
Ni hör ju, filosof har man blivit och ska nu fortsätta tänka på det komplexa fenomen vi kallar livet (och SÅKLART det märkliga koceptet SAMHÄLLE)
 

saker jag samlat på mig idag:

  • början på vad som kommer bli världens fulaste solbränna, dvs min näsa är SÅ BRUN, mina kinder är SÅ RÖDA och min panna och hals är SÅ VITA
  • spruckna läppar, för att torr vinterluft+jag=inte alls sant
I övrigt har jag haft en jättefin dag med jättefint väder och en massa nysnö, så jag hyrde ett par pinacle 105 och körde allt vad jag hade i pudret. Viktor åkte hem till Uppsala i förmiddags så det blir inga mer kvällar med honom vid spisen och mig bredvid, lite snett bakom, drickandes en öl. Det har varit jätteroligt att ha honom här den här veckan och det gjorde absolut ingenting att han stannade längre än han först tänkt. 
 
Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen och därför tänker jag lägga mig tidigt ikväll, är så väldigt trött och tror att några extra timmars sömn knappast kommer vara i vägen, även om söndagar brukar vara rätt lugna dagar uppe på knallen. 

Världens Bästa Dag

Hej! Vet ni vad? Jag och Viktor hade Världens Bästa Dag igår. Det var puder ÖVERALLT och inte speciellt kallt eller blåsigt. Allt var fint och härligt. Jag provåkte breda skidor i Osthang och MÖS i offpisten därikring. Sen drack vi champange när vi kom hem så ni förstår ju att det var en rätt jävla bra dag(den bästa).
 
Idag har jag jobbat och det är Viktors sista kväll här, så vi har ett dilemma om hur vi ska göra med all alkohol som står, vi har en del öl och sen köpte vi tonic tidigare i veckan att dricka med gin men jag vill ju å andra sidan vara fräsch för imorgon ska det PUDERÅKAS. Det är nämligen snöstorm här vilket  betyder en fin skiddag imorgon med många bananer i väskan.
 
I övrigt? En ny tjej var med på jobbet idag, hon var otroligt lätt att jobba med trots att det bara var hennes andra dag uppe på knallen men hon har rätt många års erfarenhet av att jobba med människor så det kanske inte var så konstigt!
 
Här är en bild ifrån veckan som är väldigt representativ för hur typ alla mina eftermiddagar ser ut; jag går ner för att bara "snabbt packa upp handlingen" och blir kvar nere medans jag långsamt blir varmare och varmare och tar av mig det "smidigaste" dvs tröjorna tills jag flera timmar senare kommer på mig själv och går upp med bananerna. Lena tyckte jag såg rolig ut
 

chockledig

Idag blåste det. 35 m/s uppe på fjället. Jag blev ledig för vi kunde inte ha stugan öppen. Intressant! Jag skrämde Viktor när jag kom hem 8 timmar tidigare än förväntat. 
 
Vi åkte till Ramundberget men åkte inte speciellt intensivt eftersom bara en lift var öppen. En annan lift var öppen en kort stund men stängde snabbt så vi fick skotertolka tillbaka och det var också intressant! Det var mycket puder överallt och vi har bestämt att imorgon kommer bli en fantastiskt trevlig dag med sol, bra åkning, champagne, bastu och god mat. KUL. 
Jag kände mig inte så välkommen in, jag hade ju varit tvungen att gräva mig in?
 

fina va vi, och fjället

tydligen hade viktor fått komplimang för sina skidkläder, jaja 
 

Ojojoj vad händer, har jag ett liv? Fan konstig grej

Hai. Idag är det måndag och ni har inte hört från mig sen torsdags??????? Very sorry not sorry. Viktor är här. Vi har åkt skidor och pratat om grejer och druckit öl och bourbon och ätit soppa och bakat bröd och som at sent. Som när man sov över med en kompis som barn.


En bonus: ~historien om Viktor och mig~ 
1. Vi var kompisar i orienteringen och tränade och så, typ en gång om året kanske vi hängde en gång om året utanför orienteringen
2. Viktor: "jag ska flytta till Uppsala blablabla" jag: "vänta va nej vi är ju kompis vem i helvete ska vara lat och dålig men också rolig på träningarna med mig nu??????"
3. Viktor är i Uppsala ett år och vi ses ibland när han är hemma
4. Vi hänger lite under sommaren 
5. Jag är i Uppsala en helg och hälsar på 
6. Jag firar nyår i Uppsala
7. VIKTOR ÄR HOS MIG I FJÄLLEN I 9 NÄTTER. 

Shit escalated quickly, men samtidigt inte för vi är ändå rätt bra kompisar. Vet att ni är förvirrade, jag med, men det är kul

Vädret då? Tänker ni. Fint, väldigt fint i helgen, mer mulet nu. 

Har några bilder ifrån Ramundberget på bl. a. min nya jacka, som jag eventuellt lägger ut snart 


Fredagskänsla en torsdag

Hej! Sista dagen på min arbetsvecka idag och ikväll kommer Viktor!!! Är sååååå taggad, det ska bli så kul att ha honom här, pch lyssna på en sjuk sak: det är typ städat på mitt rum? Behöver bara plocka undan typ tre klädesplagg och montera ner kamerastativet? SÅ DUKTIG ÄR JAG 

I nio nätter ska människan stanna, vi får se hur mycket han hunnit fucka med min hjärna tills dess. Han har en tendens att göra det nämligen. Hahaha, nej fan vad jag ser fram emot den här veckan (inte minst för att han lovat att laga massa god mat, Heheheh) 

Ett rörigt inlägg med lite tankar

Det var soligt idag, men ändå inte så jättemycket att göra på jobbet. Åt potatisbullar till middag och grät och gripande historier om kvinnors kamp på Twitter och instagram. Gjorde naglarna, smörjde in händerna med fel kräm, hittar inte min vanliga kräm här, inte ens på Apoteket. Redigerade bilder på min hals. Blev nöjd. Pratade med Viktor, han kommer ju imorgon, är glad över det. Drack massa vatten för hör att det är bra för en. Kollade upp leveransen på en jacka jag beställde, den var försenad. Duschade, länge.

 
Inte nödvändigtvis i den ordningen. Godnatt
 

8 mars

Jag är vit, bor i Sverige, har fått en bra relation till skolan genom mina föräldrar och är ständigt omringad av folk som stöttar mina drömmar och ambitioner. Att jag som tjej skulle ha det annorlunda var inget jag ens reflekterade över förens i slutet av högstadiet. Jag har det bra. Jag har bra förutsättningar och bra möjligheter. Jag behöver inte gifta mig för att få ett fint hus och en bra ställning i samhället. Jag får rösta. Men det är ju bara för att andra slagits för det innan mig. 

 
Så idag tänker jag på alla de kvinnor som gett allt för att jag ska få det jag har idag, på hur JÄVLA LYCKLIGT LOTTAD jag är som råkade födas i ett land som kommit så långt
 
Men idag tänker jag också på de länder och kulturer som inte gjort det, länder där flickor blir könsstympade, länder där flickor blir bortgifta till dubbelt så gamla män, länder där flickor inte får gå i skolan. Fan vad vi inte är klara, fan vad det finns att jobba mot. 
 
Jag tänker också på det vi har kvar här. För det är ju så, jävligt jävligt bra har vi det här, man verkligen inte så bra som männen. Tänker på att kvinnor fortfarande tjänar mindre än män för samma jobb. Att kvinnor fortfarande är hemma mest med barnen och gör mest hemarbete. Att kvinnor i genomsnitt har bättre betyg och högre utbildning men att majoriteten av alla toppositioner innehas av män. Att det var vardag med tafsande i högstadiet. Att det fortfarande sticker i folks ögon hur man har sex och vem man har sex med. Att man ska sminka sig och raka sig och fan vet vad och om man inte gör det är det politiskt? Att tjejer med självförtroende får hat och våldtäcktshot och killar med självförtroende är "sköna". 
 
Tänker på alla världens kvinnor idag, och tänker att en dag kanske inte det behövs en internationell kvinnodag för att alla dagar är lika mycket våra som männens, men idag behövs den.
 
 

här jobbar jag alltså:

och jag behöver väl knappast förklara att bilderna inte gör verkligheten NÅGON rättvisa? Fan, det är så jävla fint att få vara här i vinter
 

jag när någon säger att mitt hår är som Nooras

 

and in the the pocket of my jeans are only coins and broken dreams

relaterar kanske lite för mycket till den här låten och bjuder därför på lite bilder från diverse utgångar:
I slutet av augusti, det var bartömning på frimis och jag var nyklippt
det var studentnatt och jag precis perfekt full
Lisa hade utländska vänner på besök och jag var nyktrare än jag ser ut, JAG LOVAR
Det var september och Jessica var i Örebro, lyckliga var vi, och ensamma på toan på övervåningen på Ritz
Det var sista helgen innan jag åkte hit och Jessica var återigen hos mig, vi drack öl på Lion, dansade med medelåldersmänniskor på Harrys och posade framför det julpynt som fortfarande var kvar
 
 
 

Ni vet det där med att man borde kunna sig själv efter 19 år? Nej inte jag heller

Idag är jag ledig men eftersom jag efter hösten på Atlas aldrig sover längre än till sju och bussen till Ramundberget inte gick förens tio hade jag tid över imorse. Vad jag tänkte: "åh men vad bra då jan jag städa så Viktor får plats när han kommer på torsdag" så eh ja, jag städade NÄSTAN EN VECKA I FÖRVÄG. Man ba :) som :) om :) det:) kommer:) hålla:) sig:) så:)

Har ju inte en enda gång i mitt liv haft ett städat rum i mer än tre dagar MEN poäng till mig för att jag ändå försökte? Dammsuga behöver jag ju iallafall inte göra igen...
 

En fredagskväll

Hej. Efter en 6-dagars arbetsvecka är jag rätt trött. Nej det var en underdrift, jag är slut. 

Stod ju även upp från typ 9 imorse fram tills klockan 17 när vi åkte ner så mina ben har gett upp. Har så ont i lår & fötter, de är inte vana och inte får stackarna vila imorgon heller för då ska jag åka skidor!!! Fint väder ska det bli också, KUL. 

Lyssnar på Ed Sheerans divide också, fin e han. 

Somnar tidigt ikväll, lugn och nöjd och helt okej med allt


kvar i musik som metaforiskt välter en

därför har  ni här några av mina favoritrader av Maggio, Winnerbäck och Håkan:
 
MAGGIO:
"orkar inte va iskall, vill ju bara känna" 
"Jag behöver lite dramatik, men varje gång vi ses är den andra lik"
"letar upp ditt nummer men jag vågar inte ringa, desutom vet jag inte vad jag skulle säga"
"folk som inte alls har några laster har jag svårt att sluta syna tills jag hittat vad de är"
"är inte den som brukar säga sånt här, jag ska viska det så ingen hör, känner mig som om jag var tretton och kär men jag vill göra sånt som vuxna gör"
 
WINNERBÄCK:
"tänk om kaféet inte stängt så tidigt den kvällen, tänk om klockan tagit samma vägar som vi, tänk om vi inte gått i några vattenpölar som smala ben och kängor trampat i"
"det är lätt att bli blödig och nostalgisk fast man bara bytt miljö"
"om du vet vad du vill har du ingenting att hämta här"
 
HÅKAN:
"riv ner staden, häll ut havet, hon kommer aldrig hit igen"
"ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på"
"blivit sparkad runt några gånger som en del måste bli för att fatta vad som betyder något"
"jag vet inte var allt gick fel, för jag har gjort så mycket dumt att jag inte ens har en själ att hålla armarna runt"
"tänkte sjunga nåt för dig och när jag blir för full för att sjunga kan vi promenera hem"
"han fick resterna av Magdalen när hon blivit dumapd Ola"
 
Såg Winnerbäck i somras ska se Håkan i sommar och en vacker dag ska jag gifta mig med Maggio.

Angående musik

Vet att det inte är en så speciell observation att göra, men sathelvetes jävla fan vad golvad man kan bli av en låt som väcker ett minne... när man hör en låt som man inte ens tänkt på är fylld med känslor? Men när månader och år gått har man ändå undermedvetet kopplat ihop just den låten med just den tiden och så när man väl hör den låten igen är det som om man är precis där man var. 

Ens hjärta brister i tusen bitar igen, eller så ler man okontrollerat, som man gjorde då. 

Idag kom Winnerbäck på radion och även om det inte ens var längesen jag intensivlyssnade på honom (typ augusti/september) så blev jag tillbakakastad, lite vemodig och lite förvånad. Fan vad fint det kan vara, sådana stunder.


180 våfflor senare

Hade våffelsmet bakom öronen. 


Stäng munnen

Nej tack trivs bättre med den öppen. Så djup e jag. 

 
 
It makes no sense men måste det?
 
 

RSS 2.0