LAGER

Okej, som ni säkert vid det här laget insett (framförallt för att ni som läser är typ min mamma, pappa och närmaste vänner) så är jag nu PÅ HELTID i fjällen. På heltid betyder att jag liksom alltid är här, med berg utanför huset osv, det är lite konstigt men det är så det är. Det betyder att jag hänger rätt mycket i skidkläder så nu i eftermiddags var jag ute och fotade lite. Det var kul och ifall någon såg mig funderade de kanske varför jag stod och klädde av mig utomhus, framför en kamera. Men varför inte förvirra folk liksom, det är ju alltid trevligt. 
Så här har ni DAGENS OUTIFIT (för första gången sen nylanseringen av le blog!!!!!):
 
YTTERSTA LAGRET:
Anledningen till varför jag har tygskor och upprullade termobyxor är följande: 
Jag var 13 år och hade uppfattningen att ALLA coola äldre killar som åkte skidor alltid såg ut så, sådär superskönt skate:igt avslappnade. Men själv hade man ju en mamma som tänkte på vad som var praktiskt snarare äv vad som var coolt så jag hade väl typ gore tex-kängor. Jag känner därför att nu när jag väljer själv är jag ändå skyldig mitt 13-åringa jag lite coolhet, även om den inte är på riktigt. (I backen har jag alltså pjäxor, skorna har jag på bussen)
 
UNDER JACKAN:
Att gå ifrån hängselbyxor till dessa med skärp är LIVETS BÄSTA BESLUT för alltså att kissa på trånga toaletter är redan jobbigt när man har fyrtio lager kläder och att då INTE behöva ta av sig jackan är guld värt. ♥
Anledningen till varför jag har den här tröjan är kort och gott, eftersom man liksom stoppar in tummen i den så blir det ingen glipa mellan jacka och handske, det blir väldigt mycket varmare om händerna då. Snygg OCH praktisk alltså. 
 
OCH UNDER DET:
Fick underställströjan i juklapp 2014 av min bror, älskar den så mycket. 
...och under tightsen har jag underställsbyxor
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0