ibland får man insikter om sig själv som man inte riktigt hade förväntat sig

Hej. Lördag. Skiddag. 
Jag åkte till Funäsdalen imorse för att åka skidor. Åkte några åk. Allt gick bra. Tänkte "borde leta upp lite offpist". Gjorde det. Insåg att jag inte har några benmuskler. Alls. 
 
Okej jag ska fötydliga mig själv: Jag skulle åka iväg genom skogen och sen blev det väldigt brant helt plötsligt men alltså alltid annars brukar det vara hur lugnt som helst när det är tidigt på dagen, jag brukar kunna köra med full kontroll nerför pudriga, branta skogspartier men idag gick det bara inte? Jag kunde knappt svänga över huvud taget och hade noll kraft att hålla emot med? Så jag gled/rullade/flög ner för branten... Utan skidorna på fötterna... Jag var tvungen att typ hacka in pjäxorna i snön för att sedan klättra ner och hämta mina skidor, FAST DET VAR TIDIGT PÅ FÖRMIDDAGEN. Det gjorde mig sjukt irriterad? Inser att det beror på hur dåligt jag tränat, inte bara sen jag åkte hit, utan typ hela hösten? Framförallt kanske sen jag var sjuk hela december, jag kom aldrig riktigt igång igen efter det, men jag hade verkligen inte varit så otroligt hurtig innan... Jag har dock inte tänkt på det förens nu? 
 
Inte bara i offpiståkningen gick det dåligt nämligen, jag kraschade ute i pisten också och kände mest att fyfan vad trist det är att ha blivit sämre på skidåkning trots att jag BOR I FJÄLLEN. Behöver styrketräna mer. Ska börja göra jägarvila medans jag kollar på netflix och gå utfallssteg till ICA osv (hhahahaahh vilka tror att det kommer hända?) så att jag kan åka sidor, inte rulla, ner för bergen. 
 
Tack och adjö.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0