ang SKAM

Alltså ni vet när man ABSOLUT FUCKING JÄVLA SIST PÅ BOLLEN men man ändå har en reflektion som man gärna delar med sig av? Tur för mig då att jag har en blogg där jag ba kan häva ur vad som trots faktorer som "irellevans""timing" OCH SÅ VIDARE.
(Varnar även för rörigt inlägg utan poäng, slik at du ikke blir provosert)
 
Hursomhelst, skam, denna norska ungdomsserie som skapat kaos på sociala medier, främst twitter då där det analyseras och kommenteras och trånas så det står en upp till öronen. Jag har absolut inget direkt emot skam, jag bara såg säsong ett och kände mig inte helt fast, jag typ hade inget driv till att fortsätta kolla, men sen av  någon anledning som jag inte ens minns(edit: jo det var ju för att jag inte ville plugga skoter hahaha) började jag häromvecka se säsong två. Och alltså nu vill jag inte leka unika tjejen och ba "alltså I´m too cool for mainstream shit like SKAM" nä det är inte därför men är inte säsong två jäääävligt klyshig? Den har vissa klockrena moments som ger mig lite ont i magen för de är lite för relaterbara men på det stora hela liksom? jo. 
 
Dock blir jag lite distraherad över hur mycket snygga människor som är med i serien. Ser man en svensk ungdomsserie på svtplay är ju absolut INGEN snygg så man ba går vidare med livet men ärligt i skam? Man fattar ju inte? Liksom skulle typ kunna ligga med majoriteten av casten? Inte William dock som många andra, jag tycker han ser lite obehaglig ut när han ba skakar på huvudet och tuggar sin JÄVLA tuggummin hela tiden. MEN, Noora, Eva, Vilde, Penetrator-Chris, Even, Sonja, Emma osv: otroligt snygga.
 
P. S.(Älskar även Ulrikke Falchs instagram. so much fun)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0