Ang att vara en obehaglig instagramstalker

Hej. Innan den här sommaren skulle jag säga att jag nästan aldrig hängde på "upptäck"-fliken på instagram, ifall jag var på instagram VISSTE JAG VAD JAG VILLE SE, brydde mig inte om vad instagram ville att jag skulle se... sen. Började. Det.

Av någon anledning började jag en vacker dag kolla igenom de föreslagna bilderna och nu är jag fullt utblommat creep. För alltså, de bilder jag får upp och klickar mig in på är ju de som "baseras på folk du följer" eller vad det nu står så det är typ bekantas bekanta? Folk jag tex gått i samma skola som? Folk som förmodligen skulle veta vem jag var ifall jag råkade gilla en gammal bild? Folk som jag lätt skulle kunna stöta på i livet? 

Och nu har jag nått någon slags gräns tror jag... jag har halkat in på ett kompisgäng som jag typ är kär i? Allihopa är SKITSNYGGA och SKITROLIGA och jag känner mest att vad i helvete gör jag nu? Vill ju bara nässla mig in i den här gruppen? Och eftersom jag typ "vet vilka de är" sen innan har jag typ inbillat mig att det ska hända? Så fruktansvärt obehaglig människa, nej usch nu ska jag sluta, ska aldrig mer stalka dessa individer, väl?

Har ni några tips på hur man kommer över en grupp på typ 4-5 pers man kanske pratat med en gång för 5-6 år men som nu verkar som universums härligaste gäng på instagram? Tack på förhand nu ska jag gå och fortsätta skämmas. Adjö 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0