stil?

Inte fan är den genomgående. Inte är den planerad, uttänkt och uträknad. Nej. Kläder älskar jag, men jag är otroligt dålig på att motivera mig själv till att ha en enda stil. Ni vet, folk har garderber där allt matchar allt och där personen i fråga alltid ser ut att ha sitt liv i ordning. Mitt liv är inte i ordning, och inte min klädstil heller. 
Jag älskar rutiga flanellskjortor, men jag älskar också klackskor. Jag älskar klänningar, men jag hatar dem också. Jag vill va mörk och punkig i svarta jeans och stora mörkgrå tröjor, men sen lyckas jag ändå köpa på mig ljusljusa hängelbyxor. MEN ifall jag skulle försöka mig på att sammanfatta skulle det nog låta såhär:
  • På vintern, när jag är i privata sammanhang, är jag typ "grunge/punk fast utan extrema inslag" med mycket svart, smala jeans, dr Martens och kläder och formlösa överdelar
 
 
  • På vintern, i lite mer officiella sammanhang, är jag "nedklätt uppklädd" med variationer på slacks, gärna ihop med magtröjor, mönstrade strumpor och brouges.
 
  • På sommaren är jag alldeles för varm för att köra på punkspåret så då blir det drag mer åt bohem-hållet, med läderarmband, lösa lockar och ljusa färglada, men ändå naturnära plagg. 
 
 
(sen ska vi inte glömma att det finns nyanser av skate-stil i alla ovanstående stilar)
 
Varsågoda för världens rörigaste inlägg som varken har syfte eller slutsats, men många fina outfitbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0