en vecka kvar

hej. 
andledningen till förra veckans tystanad är att min familj var här. så jag åt middag och sov och kollade på tv i deras stuga i Funäsdalen på kvällarna, men nu (i söndags) har de åkt hem och gissa vem som har tid över? 
(jag)
Jag jobbar hela veckan och sen på lördag slutar jag här för i vinter. Det känns lite konstigt att jag ska åka hem igen... men skönt också, har saknat mina bästisar och kollektivtrafiken och min garderob med stora spegeldörrar. 
Det är iallafall soligt här och jag har precis gråtit mig igenom sista avsnittet + bonusmaterialavsnittet av GIRLS. Mår dåligt i varje cell av min kropp men det där har vi gått igenom tidigare... Lena Dunham är fantastisk.
 
En annan sak jag hunnit med idag är att jag brände mig, på ögonlocket, med stearin. jag skulle ta ner ett ljus från en hylla och blåsa ut det men lyckades istället hälla det brinnande stearinet i ögat på mig själv, BRA JOBBAT. Allt gick dock bra, jag ser precis som innan och huden på ögonlocket och under ögat blev bara lite röd, ingen större skada skedd alltså förutom att mitt rykte som klumpig fortsätter att vara intakt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0