FUL...fast ändå snygg?

Hej! Jag kanbörja med att inleda med lite snabb lägesupdate;
Idag var en sån där dag när allt var svinbra. Jag hade lång sovmorgon där jag diskade, dansade och posherade ägg (JA DET ÄR SANT) och sedan en skoldag med bara två lektioner, varav den sista var idrott. Jag och ebba körde backintervaller och gick sen direkt till bussen och jag har fortfarande inte duschat :s Jag hade tänkt duscha direkt när jag kom hem men i och med samtasämnen som aldrig verkade ta slut blev det ett par timmar (!) av tjejsnack, haha! Men tillslut drog jag mig iallafall hem och då är vi framme i nuet. Min eftermiddag (eller snarare kväll nu) är tänkt att spenderas här framför datorn med lite personliga brev samt jobbsök inför i sommar :) Men först... detta:
Låt mig förklara. Ni vet när man ser ett plagg och bara "NEEEEEJ, TA BORT DET UR MIN ÅSYN" Man hatar det från första stund, man bara känner i hela kroppen att dagen jag tar på mig den där tröjan är dagen jag vet att jag borde söka hjälp. Sen går det ett par veckor, man ser folk runt omkring en som har just den tröjan och man fattar inte varför, den är ju SÅ ful??? Sen går det lite mer tid till och man typ börjar vänja sig vid att typ Kenza har den tröjan, för allt klär ju en skönhet, och så kommer man på sig själv med att tänka "Om jag hade ett par gröna skor skulle det va snyggt med den där tröjan som Kenza hade häromdagen, hm..." och sen är man fast. Man vill plötsligt själv ha en sån tröja, eller man skulle iallafall kunna tänka sig att eventuellt bära en sån tröja. 
Det är det som är så läskigt, eller fascinerande kanske, med trender, hur man verkligen kan tryckas till att gilla ett plagg, eller en stil, fast ens första insikt var att skicka plagget till en annan planet så man slapp se det. 
Jag har en del personliga exempel, som bilderna i collaget ovan, jag HATADE bootcut jeans, men jag ska vara ärlig, vissa kan ändå se rätt snygga ut i det, typmin kompis Hanna. Höga strumpor i låga skor (eller som nu på senare tid i SANDALER???) Jag vill knappt erkänna det, men jag börjar mjukna på den fronten också, Keela är rätt snygg i sina tubsockor. Eller som nu dessa tofflor som fok började ha förra året, jag har inte vant mig än, det skriker LÅGSTADIE för mig, men vem vet.. kanske är det jag som i sommar köper ett par och skäms över att jag har ändrat mina värderingar och oroar mig för hur många som kommer säga "jag sa ju det". 
 
"Man ska aldrig säga aldrig" stämmer så jävla bra in här, vem vet när en stil som vi nu tycker är så ful att vi bara vill gråta blir högsta mode?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0