min gårdag!

Hej, godmorgon och allt det där. Hur mår ni? Själv mår jag hur bra som helst bortsett från att hela min kropp och hjärna är sådär supersega som de blir när man solar hela morgonen...
Igår då? Jo såhär ser mina bilder ifrån Lindas utspring osv ut:
Jag kämpade som en galning för att tränga mig fram och ta några fina bilder på ALLA studenter när de stod uppradade men det var en omöjlighet, som tur är fanns det iallalfall en glipa mellan huvudena precis där min fina bästis stod!
Hihi hon var så fin och hade så mycket påsar och skit som skulle hängas upp och allt var stressigt och varmt, men bli bra på bild kan hon.
Och sen Viktor... jag visste knappt om jag skulle hitta honom över huvudtaget i kaoset men det gjorde jag och kände mig alltför mainstream med min ros och plastchampangeglas när han ögonblickaet senare fick halsbandet han luktar på på bilden, heh.
Det är mest mäktigt och fint och bara lite ångestgivande att se alla studenter trava genom Hallsberg och påminnas att om ett år står jag där. om ETT år. Men Jag grät inte, fast att jag trodde att jag skulle, och jag är så glad för deras skull. Lycka till i livet.

Men efter allt studentfirande mötte jag upp mina tjejer på maxi och hade en superbra avslutning på dagen! Vi badade och dansade till vår roadtriplista i Ebbas bil. Sen kom vi hem, gjorde milkshake och somnade lyckliga i soffan. 
 Den klassiska tjejmiddagbilden haha, men dom är så fina så.
 Jag gillar dock den här bättre. Det är så typiskt Ebba och Fanny att nte orka vara seriösa mer än ett fåtal sekunder medasn Eve är redo att fira av ett bländande leende i alla situationer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0