Hamburgare, trötta ben & mygg

Hej! Sen vi hördes sist har inte jättemycket hänt, men självklart har något hänt. Till exempel har mina föräldrar kommit hem från Grekland och tagit över tvättning, diskning & handling vilket känns rätt skönt även om Sebbe gjorde större delen av det där i veckan som gått hehe. Han gjorde till exempel väldigt väldigt goda hamburgare i söndags som vi proppade så fulla med tillbehör att det var knappt man fick in den i munnen haha!

Och sen då? Jo idag har jag varit med familjen och sprungit milen i motorp, och jag kan säga att det märks när man inte tränar, jag var tröttare när jag kom tillbaka än jag någonsin varit trots att jag var hur pigg som helst i början... Backarna stal all min energi. 

Och imorgon åker vi till Norrland där det tydligen är MYGGREKORD?!?!?! VA?! Jag har redan blivit supermycket biten av mygg här hemma och så ska jag upp dit där det är så illa att allt myggmedel tagit slut? Liksom eh hur överlever man? Har ni något tips? Mvh en som helst skulle vilja ha några kvadratcentimeter som inte är täckta i myggbett när hon kommer tillbaka till Kumla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0