[varning] gnällinlägg.

Men hallå. Har ni haft en trevlig dag? Min dag har varit lite berg-och dalbana men nu känns det rätt lugnt. Jag tror att jag hade mått avsevärt sämre om jag inte varit iväg och tränat och snackat lite med Lisa och Johanna (hoppas ni blir glada nu när jag äntligen nämner er i bloggen). 
Men även om jag mår bra på det stora hela har jag en del i-landsproblem som för tillfället irriterar mig något enormt. 

1. Mina naglar. De är nu, för första gången på evigheter, långa, raka och fina. Dock börjar deras längd bli lite osmidigt när jag ska göra olika saker, tex: 
Skriva på telefonen eller iPaden, naglarna går emot skärmen och hindrar linsom mina tummar från att nå fram.
Ta på mig skor. I rädsla för att de ska gå av använder jag inte fingrarna som skohorn, HUR JOBBIGT? 
Skriva. När jag håller i pennan trycker tumnageln in i pekfingret vilket efter ett tag gör ganska ont, mycket irriterande. 
Så just nu är jag i ett dilemma om huruvida jag ska klippa dem korta igen eller inte... 

2. HELVETE. Jag glömde vad min andra punkt skulle vara, vilket kanske i och för sig är bra för då har jag ju en sak mindre att gnälla på men å andra sidan är det sjukt störande att jag inte minns vad deh var(...?) så jag kanske går plus minus noll här (hur fan skriver man plus minus noll föresten? Blev det bra sådär? Särskrivet med bokstäver, eller skulle jag skrivit med tecken och siffror? Blir så förvirrad när jag ska skriva matematiska uttryck i text..)

Men jag kanske ska avsluta med något positivt för att lätta upp lite? Även fast jag till och med la en varning i rubriken... 
Men jag kan säga att jag är jävligt glad för att jag kan ta sovmorgon imorgon (dvs jag slipper plugga extramatte då jag faktiskt hunnit räkna på lektionerna) och börjar inte förens 9.00, så skönt!! 
Kommentarer
Postat av: Lisa

life goals typ ju

2015-01-20 @ 21:43:29
URL: http://lizzas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0