LONDON. BILDVERSIONEN.

Hej! Här kommer ett inlägg med ett gäng bilder från den senaste veckan, jag tog inte jättemycket bilder dock då det känns lite klyshigt att typ fota de röda bussarna osv, men jag tog några iallafall och så slängde jag in några shoppingbilder i slutet. Enjoy!
Första dagen promenerade vi längs Themsen in till Camden och väggarna var prydda i grafitti och det kändes som ett jävligt bra fotoställe, jag hade gärna haft en photoshoot här, men mitt sällskap var inte optimalt för det, hehe.
Jag äääälskar Camden, känslan där är svår att slå och shoppingen ur stånd är också helt i min smak, jag ler bara av att se den här bilden!
EN outfitbild har jag ifrån London, det är denna↑ Men det var också min finaste outfit under veckan så det passar väl ;) 
waaaaah, turistbild!!!
La ut en liknande bild på instagram, för jag var jävligt inspirerad av England i mina brougeskor och kände mig djup så drog till med en Harry Styles-ish bild (dvs svartvit och osammanhängande).
Söt bror. (Ish)
turiiiiiistbild igeeeeen!!!
Vi åkte London Eye på kvällen när det var mörkt och det var SÅ jävla häftigt. Jag vet att jag alltid låter så himla lyrisk när jag snackar om London så jag ska inte dra ut på det MEN jag satt hela "resan" och tänkte "Här VILL jag verkligen bo. Så gärna."

OCH HÄR HAR NIIIIII, SHOPPING!!!!
Dyrgodis, mähäh, älskar dessa så så SÅ mycket. 
 
PRIMARK. Den har kanske inte världens bästa passform men kostar det £4 så är det ändå värt det!
DOG när jag såg denna kappa, den är visserligen ifrån HM men ja, fin är den!
Mina Camden-toppar!!! Äääääälskar dem båda SÅ mycket! Jag vet dock inte riktigt hur jag ska bära Harry Potter-tröjan då den är jävligt kort i magen, men jag har iallafall en högmidjad kjol som jag kan matcha med. Jag ska också köpa ett par nya svarta jeans då mina gamla sprack häromveckan, och då kan jag ju iallafall köpa högmidjade så jag kan ha denna tshirt ihop med dem utan att känna mig obekväm. 
 
Köpte nya boyfriend jeans då mina ljusa blivit för små, och jag ÄLSKAR dem! De sitter som en dröm och färgen och slitningarna är också precis som jag vil he dem! :D
 
 
Min. Jävla. Dröm. 
Jag skulle egentilgen inte in i bokhandeln utan det var ett tidsfördriv när pappa leta skjorta och så hittade jag denna bok. Den är alltså en bok fylld med tomma listor som man själv ska fylla i, gällande film. Jag är SÅ sugen på att samla allt mitt filmnörderi på ett och samma ställe. SÅDAN DRÖM. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0