Lilla lata jag

Hej. Förlåt och allt sånt där för att jag inte bloggat, men jag är inte van vid ett sånt händelserikt liv och idag har det varit mycket, iallafall mer än vanligt. 
Jag sov dåligt först och den somnade jag om och sov bra först på morgonen vilket gjorde att jag inte kunde gå upp så tidigt som jag tänkt, redan här kände jag att dagen skulle bli lite intensiv. Sen gick jag hem till mamma för att hämta grejer inför London, sen åt jag och sen kom Eve, egentligen kanske man inte kan säga att man haft en intensiv dag om man mest hängt med sina bästisar och lekt MEN känslan är intensiv så jag tänker ändå skriva så. 
Vi filmade en 'best friend tag' video som jag ska redigera imorgon (som kommer bli en ännu intensivare dag) och sen snackade vi en massa om killar och vi var tvungna att avsluta i en viktig konversation eftersom de ska träna och vi kommer inte ses förens nästa måndag(!!!) 

Och nu ska jag börja packa. BÖRJA. Tack för min planeringsförmåga liksom, men å andra sidan har jag tänkt på vad jag ska packa så det kanske ordnar sig. Förhoppningsvis. 

Jag har ju en dag till på mig iochförsig men det finns en del annat som jag behöver göra då, tex redigera vår video. Huh. Känns som det kan ta ett tag med tanke på att vi har 20 minuter material, men det kanske blir bra:) 

Så ja, imorgon kanske också blir lite tom och när jag är i England vet jag inte hur det blir, beroende på vad jag hinner imorgon blir det kanske ett gäng tidsinställda... Vi får se! 

Hoppas ni haft en fin måndag iallafall!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0