Idag, igår och Fifty Shades of Grey.

Sen vi hördes sist? Jag var på bio, såg fifty shades of Grey, som kan vara den mest överskattade filmen EVER. Den var mest seg, typ. Men å andra sidan tyckte jag inte boken var en tia direkt heller, och filmen är ju sällan bättre än boken. Men musiken. MY GOD. Alltså jag hade ju hört låtarna innan, men det är något magiskt när en låt tjänar som känsloförstärkare i en film. Det sexigaste i hela filmen? CHRISTIAN GREYS' LÄGENHET. När Ana lagar frukost i köket ville jag nästan gråta, utsikten och ytorna och GAAAAAH. 
Men ja, om musiken och en lägenhet är det som är bäst med en film säger det ju något om filmen. 3,4 på IMDb säger ju också sitt. Även om 3,4 kanske är lite väl lågt... 
 
Men iallafall, efter filmen åkte jag och Eve hem till mig och kollade på halva the last song innan vi började skriva listor, vi listade crushar, egenskaper och dejter med olika vridningar, så det blev en hel del. haha. Vi hade galet kul iallafall och lärde känna varandra lite bättre;) 
Sen sov vi länge, vaknade, såg mello från igår (vad i helvete Samir och Viktor?! Man får faktiskt inte tävla med en låt som redan finns...) och drog på innebandy, och det är därifrån jag kom nu. Så där har ni mitt senaste dygn. 
Heh, Eve hälsar. 
 

Kommentarer
Postat av: Hugo

Ni vet att hon tecknar WC på teckenspråk va? x) Eller var det meningen kanske? :P

Svar: "what's up" , kmr Ifrån barney i how i met your mother
isabellaagerhalls.blogg.se

2015-02-15 @ 19:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0