En dålig vecka.

Det är onsdag och hittills har inget gått min väg. I måndags var vårt plant sent och vårt bagage borta och jag var lätt åksjuk HELA dagen, sen kom vi hem och trots att jag såg fram emot träningen så kom den som ett stort jävla hinder eftersom jag hade massa annat att stå i, men jag åkte ändå dit för jag vet att jag bli ännu surare om jag inte tränar... Men det ledde till att jag kom hem, trött som fan, utan att ha varken gjort matten, svenskan, skrivit mitt CV, städat, packat upp osv ja ni fattar.. Så kom tisdagen och trots att vi (som tur var) slutade en timma tidigare så hann jag knappt andas innan vi åkte hem till Hanna, varifrån jag åkte direkt till träningen. Nu menar jag inte att det är en "stress" att umgås med mina vänner, det känns bara som att jag varken hinner med det jag vill göra eller det jag borde göra. 
Och hur löser jag nu detta? jag prokastinerar. Jag går och lägger mig, tröstäter kilovis med pasta eller sätter mig och stirrar rakt framför mig. 
Sen kom onsdag. Mitt tåg var försenat, jag glömde schampoo hemma så har universums flottigaste hår. MEN jag tror (eller framför allt hoppas) att saker och ting är på väg att lösa sig. Idag SKA jag hinna plugga matte innan jag åker iväg och tränar och så ska jag vända på min dåliga start och göra en bra vecka utav det här. Känns kul att jag kan vara lite pepp i bloggen iallafall, då kanske riktiga jag kan rycka upp mig lite också istället för att gå ner mig i någon sorts ond cirkel. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0