ARKIV: selfies (-ish)

Som ni vet har jag bloggat rätt länge och när jag idag höll på att rensa bilder så tänkte jag, varför inte göra ett inlägg med gamla bilder? Sådär som jag gör ibland när det ekar lite tomt i bloggen. Så idag tänkte jag dela med mig av lite bilder på mig, inte selfies direkt (iallafall inte alla) men ja, varsågoda:
sommaren 2012, kände mig jättedjup och tog en hel bildserie där jag kollar bort från kameran och tänker, typ. 

Våren 2012(tror jag, och nej bilderna kommer inte i ordning. Tyst). Jag hade nyss lärt mig att göra sneda inbakade flätor så detta var ett försök till outfitbild där jag också kunde visa min nya favortifrisyr, haha jag hade även ett par storlekar för små skor men tycktedevar sååå snygga så sket i det, resultatet? Blåa naglar som lossnade. Fräscht. 


Jaaa, fjortisperioden! Gud vad mycket bilder jag har ifrån den här perioden, och Gud vad jag skäms när jag ser dem... Dessa två är i mildaste laget om vi säger så, lite tuperat hår och en bad hair day- mössa är ju ganska harmlöst i jämförelse med mina otroliga duckface-bilder där pushup:en är skrämmande. 

Tänker avsluta med denna bild ifrån förra sommarn (2013) bara för att SER NI MITT ANSIKTE???? Inte en enda finne. INTE EN ENDA. jag blir på allvar ledsen när jag tänker på hur jag inte uppskattade hur bra min hy faktiskt var. Jag gick nästan alltid utan foundation och såg liksom bra ut?  Nu får jag (typ) kväljningar av att se mig själv i spegeln utan att ha sminkat mig. Tack för den. 

Hoppas ni tycker det är iallafall liiiite kul att dyka ner i arkivet, det gör jag! Dock blir jag lite för nostalgisk och saknar en massa saker, och människor, men sånt får man räkna med! 
Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0