september för ett år sedan.

Jag går alltid (okej ofta) in och läser gamla inlägg och idag tänkte jag kolla vad jag gjorde för exakt ett år sedan,och om jag tar ett varv i på nostalgi-banan, varför inte låta er följa med? 
Så, detta är alltså mitt september 2013:
 
Eftersom vi nyss börjat ettan var det inte förens i september som jag och denna goding blev riktigt bra vänner, denna roliga, galna, fantastiska unge som förgyller varje dag med sin sprudlande personlighet! På den här bilden är vi på väg hem till Ebba som låg hemma i körtelfeber, (minns ni?) stackarn!
Eftersom Ebba inte fick träna på flera månader även efter att hon blivit frisk hängde vi på alla matcher och träningar deras lag hade, haha! Jag är definitivt deras största fan!
 
Jag fikade MASSOR, alltså flera gånger varje dag ibland! Ute eller hemma, hembakt eller köpt, det var ett konstant fikande!
Och jag älskar fortfarande att fika! Av någon anledning har det bara inte blivit lika mycket (på gott och ont) på senaste tiden, haha!
Jag levde i mina adidasbyxor, min sotarmössa och min pappas gamla nike-tröja, som jag nyligen börjat använda igen. Så fort jag befann mig utanför skolan åkte denna outfit på och jag kände mig som en äkta gangster! 
Drömde hela sommaren om att det skulle bli tillräkligt kallt för denna outfit för att sedan ha den en gång och LÖKA SÖNDER. Tog även den sista selfien som fortfarande är min profilbild på facebook (men borde dock byta, har ni något tips på någon bild så kan ni väl kommentera det inlägget bilden är i eller något) TROTS min gapande mun och mina konstiga ögonbryn....
 
 
DET var allt jag hade för nu, förlåt för att jag knappt bloggat något, men vi hörs!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Så kul att kunna kolla tillbaka i arkiven sådär :)

2014-09-13 @ 19:29:36
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0