livet som stilskiftare...

Idag innan träningen var jag en aning (dvs mycket) stressad, vilket ledde till följande; Jag packade ner en grunge-outift (tartanskjorta och trasiga jeans) men tog min persikofärgade hipsterjacka ovanpå träningskläderna innan jag for, alltså fick jag på hemvägen ha på mig mina grungekläder  ihop med min hipsterjacka. Det var inte en höjdare. Jag skäms ända in i själen. Trots att jag bara hade på mig jackan i en halvtimme varav tjugo minuter var i bilen... MEN det är inte att någon SÅG mig som var poängen, utan hur det KÄNDES. 
 
Så, nu har jag avreagerat mig, nu kan vi fokusera på annat. SOM T.E.X. ATT JAG HAR VÄRLDENS STÖRSTA, RÖDASTE FINNE MITT EMELLAN ÖGONBRYNEN OCH VI HAR SKOLFOTO IMORGON!! Det gör mig lite småirriterad (dvs mycket) men som den lugna, ej överreagerande person som jag är väljer jag att ta detta faktum med lugn och inte stressa upp mig över en sådan liten skitsak (var ens något i den meningen sann?) och skolfotot är ju ändå ganska överskattat, eller vad säger ni? (återingen, VARFÖR LEVER JAG INTE SOM JAG LÄR?) 
 
jag nu: Tror jag är gamer för jag har headset, sanningen är att jag bara använder dem för musik och att jag bara bloggar och redigerar bilder. MEN känslan är ändå det viktigaste. (eller?)

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Varför är det alltid så att man får finnar när man ska ta bilder? :P Så himla typiskt! Men tur att det finns consealer då ;)

Svar: Jadu, man undrar ju! Haha ja, det blir min räddning!:)
isabellaagerhalls.blogg.se

2014-09-23 @ 20:52:59
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0