O-ringen: Del 1 - Boende.

Hej, godmorgon! 
Jag bestämde mig igår för att göra olika "avsnitt" som, blandat med mina vanliga inlägg, kommer ge er en lite bättre bild av vad jag höll på med nere i Skåne efter att vi lämnat Ystad. 
Idag tänkte jag börja med boendet, det kändes som en logisk första del då det faktiskt är vad som pågått hela veckan, det vill säga ifrån lördag för en vecka sen (den 20e? 19e? ...något sånt).
 
Vi bodde i en hyrd husbil, och med vi menar jag mig och min familj, förutom min äldsta bror som bodde i en lastbil med några andra av sina kompisar. 
Husbilden vi hyrde var minimal och eftersom campingen är provosorisk (dvs, det fanns ingen el osv) var det typ som att bo i tält, fast med kök. 
Det var tur att vi hade såpass fint väder som vi hade eftersom Jag bara befann mig inomhus när jag sov, bokstavligen. frukost åts ute, duscha gjorde vi ute (orienterare ni vet), diska gjorde vi ute, umgicks gjorde vi ute. Allt jag gjort sen förra lördagen har altså skett utomhus, och vet ni vad? Det har varit skitbra. 
Med dåligt batteri och ingen tv blir man e helt annan person, man blir en person som gör saker. Självklart satt vi och hängde i solstolar en del men ändå. Jag blir iallafall liiiite bekvämare med mig själv när jag bor sådär spartanskt, fast en vecka räcker gott och väl! 
Det är aldrig skönare att komma hem än efter ett oringen. Att få duscha ensam i sin egna dusch, att få gå på en toa man kan spola, att få sova i ett eget rum, att ha diskmaskin, att kunna tvätta, att kunna äta frukost vid tv:n, att kunna BLOGGA.
Så det var helt klart skönt att komma hem, men det var absolut skönt att vara där också!
Bildkälla: sveriges radiooringen.se 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0