Jag har SÅ mycket att säga...

..men jag kommer inte ta allt i ett inlägg, jag kommer dela upp och sprida ut, jag kommer tänka till och göra välformulerade inlägg när jag kommit till ro lite här hemma!

Så först tänker jag säga att det är otroligt skönt att vara hemma i ett HUS igen och att anledningen till min veckas uppehåll helt berodde på tidsbrist, inget batteri eller teckning i telefonen och att jag ville spara material tills jag kom hem så jag kunde blogga om det ordentligt. 

Men för nu, bilder, ett blandat kaos av bilder ifrån mestadels Ystad som jag knäppt med min nikon 3100. Voilà:

Tror det är rester från en gammal brygga, tyckte det var vackert iallafall :)
Stranden. Som låg 40 meter ifrån vårt boende. Fan-tas-tiskt.
Nationalparken Stens huvud.
Den internationella matmarknaden inne i Ystad, mycket trevligt måste jag säga, vi köpte massa olika saker och hade piknik på stranden. Det var huuuur mysigt som helst!

Strandbilder från vårt stopp i cyklingen till Ales stenar, som de två sista bilderna är ifrån. Galet mycket fallskärmsflygare höll på och flög omkring där bland kullarna! 

Och nu till de sista bilderna, mitt stukade finger!! Haha, jag var tydligen inte så bra på att fånga bollar som jag trodde, därav det numera blålila lillfingret. Jag är superfascinerad av skador på min egna kropp och har knappt kunnat slita ögonen ifrån det så tänkte att ni också kunde få se, ifall ni tycker det är äckligt så kan ni blunda nu.
Kommentarer
Postat av: Josephine

Åh vad fint! Har hört/sett bilder på ställen i Skåne. Det är så vackra stränder där att det inte kan vara sant! :D

2014-07-27 @ 10:49:22
URL: http://josephinelouisee.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

härlig sommar

2014-07-27 @ 12:31:39
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0