MEN JA, jag gillar tillbakablickar...

Jag skrev nyss klart designredovisningsmanuset tills imorgon, och jag kan inte hjälpa att kolla igenom gamla bilder när jag väl sitter vi datorn, ni VET ju vilken nostalgiker jag är! 
Och jag kan ju inte sitta och låta er vara utan! Så här har ni, en blandning av gamla bilder som får mig att le.
Vid det här tillfället tog vi HUUUUUUR många bilder som helst, fler hundra minst, det var jag, ebba och fanny och om jag inte minns helt fel var det min 15:e födelsedag? 
 
Samma sommar. Jag och Ebba hade en DRÖMvistelse uppe hos min mormor och morfar i Åsele, hur mycket kan man ens skratta? 
Sommaren 2013. Ebba och Gurra var nykära (och pussades heeeeela tiden, deet var konstant tredje-hjulet-varning för min del) och vi umgick med Hanna och Giff så fort vi fick chansen, åh saknar vårt crew, och på just denna bilden tältar vi på en ö i sottern! :)
 
Haha, februari 2013, jag och Linda köade som galningar för att komma in på 1Dworld, för att sedan inse att om vi velat hade vi kunnat gå dit på eftermiddagen utan att köa en sekund!
juni 2014. Fortfarande det coolaste jag varit med om. Jag var alltså EN meter ifrån scenen. EN. Jag fick vatten kastat på mig av självaste Harry Styles och jag har denna↑ bild på mig och Louis, så jävla tacksam att Linda fotade. 
 
och imorgon är det fan dags igen. Jag ska på Idol-finalen och mina boys kommer vara där, det känns sjukt. Hoppas till allt att de sjunger night changes, men självklart kommer det vara fantastiskt vad de än sjunger. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0