Harry Potter - The Exhibition

En sak jag tänkte på när jag såg alla kostymer är hur jävla kort Daniel Radcliffe är! Kostymerna såg ut som barnkläder även fast de var från sista filmen, men sen är han ju bara 1,66 också.. 
DET VAR FAN-TAS-TISKT!! (Eller alltså, det var maaagiskt men tyckte det blev lite klyschigt att skriva så) Jag var berörd från första stund, vilket var sorteringssermonin, William blev sorterad i Gryffindor och var lagom nöjd! Sen spelade hela utställningen på alla mina nostalgisträngar och jag började nästan gråta när jag såg Fred och Georges kostymer... 
Att vandra runt bland all riktig rekvisita kändes helt underbart och som den fangirl och HP-nörd jag är var jag typ, lyrisk. 
Vi alla blev självklart astaggade på att se filmerna nu så vi köpte box med alla filmer, marathon någon? Vi ser nog ettan och om jag har tur också tvåan ikväll, eller i alla fall i helgen, resten får jag nog nörda för mig själv om jag vill se dem snart!  
 
Och juste, bönorna! Vidriga är de, men det hindrar mig inte från att äta dem.. jag menar, det är ju ändå trollkarlsgodis på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0