nostalgi

lyssnar på min nya lista med gammal musik och sitter och knåpar ihop en header till en vän som snart ska böja blogga (haha, är så hemlig av mig men ni får veta när hen publicerar sitt första inlägg, lovar!)
och tänker tillbaka påå gamla tider, när jag började blogga till exempel, hur jag var sämst på design och satt i flera timmar för att hitta ett bra redigeringsprogram att ladda ner, och nu sitter jag här, flera år senare och använder mig fortfarande av de lågteknologiska photoscape och picasa + paint. är en sådan erfaren människa osv ;) hahah, har ni följt mig länge så kanske ni minns några gamla designer jag haft? minns ni den som var blekrosa och hade en header på mina fötter?? omg dör, den var så ful! och sen när jag bloggade på blogspot hade jag ju en när jag hade sfint hår och mina finaste skor och satt ute på mitt gärde med zebraränder i bakgrunden, den var faktiskt helt ok men citatet var något asego, kommer dock inte ihåg vad.. 
 
vad tycker ni om min nuvarande design btw? jag tycker det är skitfint med rosa redigering så därför fick det bli så på headern.. sen tycker jag det blev fint med bilderna i menyn :) men det är ju ni som ska se skiten varje dag så vore kul om ni sa vad ni tycker :) fixar in en poll så behöver ni inte kommentera, för det verkar ni ju hata ;) 
 
gillar ni min design?
  
pollcode.com free polls 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0